Plotten in crisisteams

Het door Harrie Schoonus geschreven boek ‘Plotten in crisisteams’ is in 2016 in tweede druk uitgebracht.Boeken2_ Plotten in crisisteams

Tijdens een crisis gebeurt er veel in een relatief korte tijd. Het crisisteam speelt tijdens de crisis een belangrijke coördinerende rol. Mensen in dit team worden geconfronteerd met een grote hoeveelheid informatie die via verschillende kanalen binnenkomt. Het is daarom van groot belang dat de informatie binnen het team actueel, eenduidig en overzichtelijk wordt bijgehouden. We doen dit door de informatie te plotten. In deze uitgave worden de verschillende vormen en aspecten van plotten behandeld. Het is een leidraad voor de plotter.

Het boek maakt deel uit van de lesstof van de Basiscursus Plotten en wordt na afloop van de training aan de deelnemers van de cursus uitgereikt.

Het boek is uitgebracht door uitgeverij Goudvis. U kunt het boek bestellen voor € 21,95 onder vermelding van ISBN 978 94 90739 05 8 (NUR 810) via de website van uitgeverij Goudvis of rechtstreeks bij ons: info@zct.nl.